reede, 19. aprill 2013

Vahemaad on väiksed...

Eelmisel nädalal (07-13.04) külastasid Reykjavikki minu Haapsalu õpetajad. Tegemist oli nende töölähetusega, mille raames külastasid nad Reykjaviki külje all asuvat kutsekooli, et tutvuda turismierialade õpetamisega Islandil. Hoolimata sellest, et neil oli selle nädalase reisi jooksul väga tihe ajakava, õnnestus meil kahel korral kohtuda.

Enne Islandile tulekut küsisid õpetajad minult, mida igatsen Eestist, vastasin, et kama. Kui aus olla, siis tegelikult igatsevad minu siinsed majanaabrid seda, sest pärast eesti kultuuriõhut on see nende vaieldamatuks lemmikuks saanud. Õpetajad tõid mulle suure hulga kama ning Kalevi šokolaadi. Minu hea sõbranna prantslanna Juline kallistas mind kõvasti, kui talle seda kingitust näitasin. Tahtsin talle anda ühe paki, kuid Juline palus tungivalt, et hoiaksin kama enda toas ning jaotaksin seda vähehaaval :)

Viimasel päeval enne tagasisõitu õhtustasime väikses kalarestoranis ning pärast einestamist nautisime hilisõhtuses ja jäiselt külmas Reykjavikis elavat muusikat ning üksteise seltskonda. Suur rõõm oli neid kõiki näha. Vahemaad on väiksed!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar